FOTO Un autoturism în care se aflau trei cetățeni bulgari s-a izbit de un pom între Comana și Negru Vodă

Autoturismul scăpat de sub control s-a izbit într-un pom. FOTO IPJ Constanța

Un autoturism înmatriculat în Germania, în care se aflau trei cetățeni bulgari – doi bărbați și o femeie, a fost implicat duminică dimineață într-un grav accident rutier. Unul dintre bărbați a fost găsit de echipele da salvare în stare de comă.

Din primele cercetări ale polițiștilor constănțeni, accidentul s-a produs în dimineața de 28 iulie, în jurul orei 5.43, un bărbat a condus un autoturism pe DN 38, dinspre Agigea către Negru Voda. La kilometrul 41+200, în apropiere de Comana se pare că ar fi pierdut controlul direcției de mers, a părăsit carosabilul și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a unei persoane și vătămarea corporală ușoară a alte două. La fața locului au intervenit echipaje de descarcerare ale ISU Dobrogea, echipaje medicale și poliție.

UPDATE:

Pasagerul locului dreapta față, găsit în comă, a fost declarat decedat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*