FOTO Nouă răniți într-un accident rutier petrecut pe Autostrada A2. Traficul a fost restricționat

Nouă răniți într-un accident rutier petrecut pe Autostrada A2. FOTO DRDP Constanța
Nouă răniți într-un accident rutier petrecut pe Autostrada A2. FOTO DRDP Constanța

Nouă persoane au ajuns la spital, joi dimineață, în urma unui accident rutier petrecut pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București – Constanța.

Potrivit polițiștilor, accidentul a avut loc la kilometrul 208, la intrarea în municipiul Constanța, fiind implicate două autoturisme. Conform primelor cercetări, este vorba despre o coliziune fața-spate între două autoturisme.

La fața locului au intervenit pompierii Detașamentului Medgidia, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și trei ambulanțe SAJ. Nouă persoane au fost rănite, având nevoie de îngrijiri medicale. Cele nouă victime, între care și trei copii, sunt conștiente și stabile, două dintre ele suferind traumatisme de coloana, o victimă traumatism toracic, iar restul de șase victime având traume ușoare. Toate cele nouă victime au fost transportate la spital.

Circulația rutieră a fost restricționată pe banda de urgență și pe prima bandă pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București – Constanța. Se circulă îngreunat, pe a doua bandă, fiind valori ridicate de trafic în zonă. Se estimează ca circulația să se reia, în condiții normale, în 30 – 45 de minute.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*