FOTO Minivacanța de 1 mai a însemnat 60 de tone de gunoi strâns zilnic de angajații Polaris, numai în stațiunea Mamaia

Angajații Polaris au strâns zilnic 60 de tone de gunoi din stațiunea Mamaia. FOTO Polaris M Holding

Zecile de mii de turiști, aflați în stațiunea Mamaia în perioada 28 aprilie – 2 mai, au produs zilnic 60 de tone de gunoi.

Pentru eficientizarea serviciului de salubritate, S.C. Polaris M Holding a acționat în regim permanent cu un număr de 40 de angajați și 4 autospeciale. Astfel, s-au efectuat activități de maturat stradal, de golire a coșurilor de gunoi, de igienizarea a falezei pietonale și a carosabilului.

În mod repetat s-au întreprins operațiuni de strângere și ridicare a deșeurilor provenite de la unitățile de alimentație publică, hoteliere, cluburi și festivaluri de muzică și gastronomie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*