VIDEO Cu ajutorul unui atomizor de mare capacitate, echipele Polaris încep o nouă dezinfecție a municipiului Constanța

Polaris M Holding dezinfectează străzile cu ajutorul unui atomizor de mare capacitate. FOTO Primăria Constanța

În seara de sâmbătă 25 aprilie, de la ora 21.00 echipele Polaris M Holding pornesc într-o nouă misiune de dezinfecție prin municipiul Constanța. De data aceasta se dezinfectează cu un atomizor de mare capacitate încărcat cu detergent concentrat pentru uz profesional bulevardele, străzile principale și trotuarele din Constanța.

Din dispoziția primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău, aceste măsuri privind gestionarea bolilor înalt contagioase au fost luate încă din luna martie.
Detergentul profesional utilizat are proprietăți de spalare și degresare puternică a străzilor fără a afecta mediul înconjurător. Produsul este ecologic, având o biodegradabilitate primară de peste 90%.

Constănțenii sunt sfătuiți ca începând cu această oră să stea în case.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*