Polaris M Holding continuă de luni, 12 aprilie, distribuirea pubelelor galbene pentru colectarea separată a deșeurilor

Polaris începe distribuirea gratuită a pubelelor destinate colectării separate a deșeurilor, în Costinești și Schitu

Primăria Municipiului Constanța și SC Polaris M Holding vin în sprijinul constănțenilor și îi încurajează să colecteze selectiv, distribuind pubele galbene pentru cei care locuiesc la case. Pubelele galbene sunt distribuite gratuit cetățenilor care locuiesc la case.

Astfel, începând de luni, 12 aprilie, străzile pe care sunt distribuite săptămâna viitoare pubelele galbene vor fi:

  • Luni, 12 aprilie – strada Flămânda și strada Ștefan Mihăileanu;
  • Marți, 13 aprilie – strada Artileriei, strada Constantin Dobrogeanu Gherea, strada General Eremia Grigorescu, strada Ioan D. Chirescu;
  • Miercuri, 14 aprilie – strada Ioan N. Roman, strada Maior Gheorghe Murea, strada Panait Mosoiu, strada Topraisar;
  • Joi, 15 aprilie – strada Călărași, aleea Romulus, aleea Remus;
  • Vineri, 16 aprilie – strada Călugăreni, strada Castanilor, strada Luminișului.

În situația în care angajații Polaris nu reușesc să distribuie toate pubelele planificate într-o anumită zi, distribuția va continua în ziua următoare.

„Informăm proprietarii gospodăriilor care nu vor fi găsiți acasă în momentul distribuirii pubelelor că își pot ridica pubela galbenă pe baza actului de proprietate și a cărții de identitate, de la sediul Polaris M Holding, str. Spiru Haret, nr. 2 A, Constanța, de luni până vineri, între orele 08.00 – 14.00. Pentru mai multe informații, constănțenii pot apela Dispeceratul Polaris la 0241/548.600”, au transmis reprezentanții societății pe pagina oficială de Facebook.

Aceștia mai precizează că este interzisă amestecarea deșeurilor menajere cu cele reciclabile, abandonarea și depozitarea acestora în afara spațiilor special amenajate, conform Legii nr. 211/2011, și transmit că în pubela galbenă se depozitează numai deșeuri reciclabile din plastic, hârtie/carton și metal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*