FOTO Jandarmii au desfășurat la Neptun un exercițiu sub coordonarea militarilor americani

Militarii americani au coordonat un exercitiu al jandarmilor specializați pe paza transporturilor. FOTO Jandarmeria Română

100 de jandarmi români din cadrul Direcției Pază și Protecție Instituțională desfăşoară în aceste momente la Neptun, în judeţul Constanţa, sub coordonarea militarilor americani de la baza Mihail Kogălniceanu, o activitate de pregătire pe linia misiunii de pază a transporturilor de produse cu caracter special, cu accent pe paza unui convoi militar.

Activitatea de pregătire a fost destinată militarilor jandarmi specializați în paza transporturilor speciale din cadrul Jandarmeriei Capitalei, precum și din cadrul structurilor teritoriale ale Grupării Mobile de Jandarmi Constanța și Inspectoratelor de Jandarmi Județene Alba, Arad, Brașov, Constanța, Dâmbovița, Hunedoara, Harghita și Prahova.

Cu toată vigilenţa militarilor români şi americani, am avut totuşi un “intrus”, o felină feroce, adoptată imediat de militari și căreia i se caută acuma un nume.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*