Descinderi pe strada Tulcei din municipiul Constanța, într-un dosar privind drogurile de mare risc

Mascații au intervenit. FOTO Cătălin SCHIPOR

Agitație și desfășurare de forțe în seara de luni, 11 noiembrie, în municipiul Constanța. Din primele informații, a fost vorba de o acțiune a BCCO Constanța, coordonată de DIICOT

Potrivit unor surse neoficiale, acțiunea celor de la BCCO a fost pe droguri de risc, efectuându-se mai multe percheziții în municipiul Constanța, o parte dintre ele fiind pe strada Tulcei. La acțiunea lor au participat și criminaliștii din cadrul IPJ Constanța.

Știre în curs de actualizare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*