FOTO Incident grav petrecut pe DN 3, la ieșire din Valu: un copac a căzut peste un autoturism aflat în mers

Copac a căzut peste un autoturism aflat în mers, pe DN 3. FOTO Facebook Mihai Călin

Un incident grav s-a petrecut, luni, pe DN 3, la ieșire din Valu lui Traian, o creangă groasă dintr-un copac prăbușindu-se peste un autoturism aflat în mers. Incidentul s-a petrecut în timpul furtunii ce s-a abătut, luni dimineață, asupra județului Constanța.

Evenimentul a avut loc luni, în timpul furtunii care s-a abătut asupra județului Constanța, pe DN 3 între Valu lui Traian și municipiul Constanța.

„Între Valu si Constanța, la km 12, mi-a căzut un copac pe mașina în mers, iar poliția locală mă trimite de la o instituție la alta …doar de dat amenzi sunt buni…”, a comentat păgubitul pe pagina sa de socializare.

În imaginile postate pe pagina de socializare a unui bărbat din Constanța se pot vedea fragmente și cioturi ale unui copac ce au străpuns parbrizul autoturismului, incident care s-ar fi putut termina tragic pentru conducătorul auto.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*