Țigări de contrabandă, descoperite de polițiștii de frontieră în Portul Constanța

Țigările de contrabandă au fost confiscate. FOTO Arhiva CTNews

Polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au descoperit, la sfârșitul săptămânii trecute, la Poarta de acces 6 în Portul Constanța, într-un autoturism, 2.800 de țigarete de contrabandă.

Potrivit Gărzii de Coastă, duminică dimineață, în jurul orei 09.15, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au depistat în zona Porții de acces nr. 6 a Portului Constanța un autoturism înmatriculat în România, în care se aflau doi bărbați.

„În urma controlului efectuat, în portbagajul și interiorul autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit o geantă și un rucsac ce conțineau 2.800 de țigarete de contrabandă, diferite mărci, care aveau aplicate timbrul pentru produse accizabile. În cadrul primelor cercetări s-a stabilit că țigările aparțin pasagerului mijlocului de transport, care a declarat că țigările au fost achiziționate pentru consumul propriu”, au precizat polițiștii de frontieră constănțeni.

Cantitatea de țigarete a fost confiscată, iar în cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*