UPDATE FOTO VIDEO Accident grav pe Autostrada Soarelui. Doi părinți au rămas fără picioare, iar copilul lor a fost rănit după ce mașina a intrat în parapet

Accident rutier pe Autostradă
Accident rutier pe Autostradă

Un teribil accident rutier a avut loc pe Autostrada Soarelui, în zona podului de la Cumpăna. Martorii au sunat la 112 în jurul orei 14.00. Un autoturism a intrat cu toată viteza în parapetul central al drumului.

Traficul a fost blocat imediat de polițiști. O mașină de descarcerare de la ISU Dobrogea și mai multe echipaje SMURD și de la Ambulanța Constanța au ajuns la locul accidentului. Dată fiind starea gravă a victimelor, a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Forțele de intervenție au găsit victimele în stare de șoc. Autoturismul a fost străpuns de parapetul metalic, așa că mama și tatăl din accident s-au ales cu picioarele amputate. Copilul lor de numai șase ani a fost și el rănit, dar medicii au reușit să-l stabilizeze.

Șoferul autoturismului a fost transportat cu elicopterul la Spitalul de Urgență Constanța.

Traficul pe autostrada a fost blocat vreme de mai bine de o oră. Mașina familiei era înmatriculată cu numărul BV 17 YMI.

UPDATE: Starea celor doi pacienți răniți grav în urma accidentului rutier produs pe A4 și transportați la Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța rămâne în continuare critică. Pacienții sunt instabili hemodinamic și respirator. Femeia a fost diagnosticată cu amputație postraumatcă bilaterală la nivelul genunchilor iar bărbatul are fractură deschisă de femur drept,și amputație postraumatică la nivelul genunchiului stâng. Cel de- al treilea pasager al autoturismului, minorul, este conștient, stabil hemodinamic, cooperant, a fost investigat și va rămâne sub observație.

La nivelul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța s- a format o echipă medicală mixtă formată din specialiști ortopezi, chirurgie vasculară și chirurgie plastică care depune toate eforturile pentru stabilizarea și salvarea pacienților.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Femeia din accidentul de pe autostradă a decedat în spital | Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*