FOTO Incendiu puternic în localitatea Făclia. Patru locuințe au fost distruse de flăcări, 25 de persoane, evacuate

Incendiu la Făclia. FOTO ISU Dobrogea

Un incendiu a izbucnit luni dimineața în localitate Făclia. Flăcările au distrus patru locuințe, iar 25 de persoane au fost evacuate.

Cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentelor Cernavodă și Medgidia intervin pentru stingerea incendiului izbucnit la un ansamblu de locuințe din localitatea Făclia. La ajungerea echipajelor incendiul se manifesta generalizat pe  o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrați. Aproximativ 25 de persoane s-au autoevacuat până la ajungerea pompierilor.

În zona respectivă sunt șapte locuințe, patru dintre acestea fiind afectate în totalitate. Pompierii au reușit să salveze bunuri din locuințe și au evacuat un rastel de butelii. Echipele de intervenție au reușit localizarea incendiului și intervin pentru stingerea acestuia.

UPDATE:

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea au fost afectate 5 locuințe: trei proprietăți, de aproximativ 80 mp fiecare, au fost distruse în totalitate cu bunurile din interior. Celelalte două proprietăți au fost distruse pe suprafețe de 20 respectiv 60 mp și bunurile din interior.

Ansamblul de locuințe avea o arie totala de 500 mp locuită de șapte proprietari. A fost afectat și acoperișul pe o suprafață de 300 mp. Cauza probabilă care a dus la izbucnirea incendiului a fost un mijloc de încălzire locală supraîncălzit. Incendiul a fost lichidat după 6 ore.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*