Mașină distrusă într-un incendiu în Mamaia. Nu au fost persoane rănite

Mașină distrusă în incendiu în Mamaia

O mașină a fost distrusă vineri seara într-un incendiu în stațiunea Mamaia. Nu au existat persoane rănite în urma evenimentului.

Pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu la un autoturism aflat vizavi de Hotelul Scandinavia din Mamaia. La fața locului au intervenit pompierii de la punctul temporar Mamaia cu o autospecială de stingere. Mașina a ars în proporție de 90%. Nu s-au înregistrat victime. Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*