FOTO Incendiu într-un apartament de pe bulevardul IC Brătianu. Două persoane au suferit atac de panică

Incendiu într-un apartament de pe bulevardul IC Brătianu. FOTO ISU „Dobrogea”

Pompierii constănțeni au intervenit joi seară pentru lichidarea unui incendiu ce izbucnise într-un bloc de locuințe de pe bulevardul IC Brătianu din Constanța. Nu au fost răniți, dar două persoane au suferit tac de panică.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere, două autoscări, un echipaj ATPVM, două echipaje SMURD şi un echipaj de la Ambulanță.

Focul izbucnise într-un apartament situat la etajul unu al blocului, iar până la sosirea pompierilor 15 persoane se autoevacuaseră. De asemenea, pompierii au mai evacuat din clădire alte 15 persoane, 12 adulți şi trei copii.

Nu au fost răniți în urma incendiului, dar două persoane au suferit atac de panică. Acestea au primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior refuzând să fie transportate la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*