Noi detalii despre agresiunea de pe plaja din Eforie. Trei bărbați s-au luat la bătaie în urma unui conflict spontan

Mașină de Poliție

Polițiștii au oferit noi detalii despre agresiunea de pe plaja din Eforie și au stabilit că trei bărbați s-au luat la bătaie în urma unui conflict spontan.

Ca urmare a agresiunii fizice ce a avut loc la data de 23 iunie a.c., în orașul Eforie, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

„Din cercetările efectuate până în prezent rezulă că trei bărbați s-ar fi agresat fizic reciproc, pe fondul unui conflict spontan, pe aleea Belona din orașul Eforie.

Aceștia au fost transportați la spital, dar au părăsit unitatea medicală înainte de a fi examinați.

Până în momentul de față, nicio persoană nu a dorit să depună plângere.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice” – IPJ Constanța.

Cercetările în cauză continuă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și luării măsurilor legale ce se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*