FOTO Trei sportivi de la CS Ovidiu au obținut opt medalii la Campionatul Național de Haltere pentru Seniori

Medalii pentru sportivii de la CS Ovidiu la Campionatul Național de Haltere

Trei sportivi ai CS Ovidiu s-au întors cu medalii de la Campionatul Național de Haltere pentru Seniori, ei obținând opt medalii, dintre care patru de aur.

Evenimentul a avut loc la Onești și la el au participat peste 150 de sportivi de la 25 de cluburi din România. Clubul Sportiv Ovidiu a fost reprezentat de Ioana Maria Țurcanu, Gabriela Brândușa Țurcanu și Ionuț Gabriel Tucă

Au fost prezente 25 de cluburi, 150 de sportivi. A fost finala de seniori. Noi am fost prezenți cu Ioana Maria Țurcanu, la categoria 71 de kilograme, care a obținut trei medalii de bronz. La 87 de kilograme a fost Gabriela Brândușa Țurcanu, care a obținut trei medalii din aur și este campioană națională de seniori. Iar la băieți –Ionuț Gabriel Tucă,la categoria 96 de kilograme, a obținut o medalie de aur și una de argint”, a declarat, pentru CTnews, antrenorul secției de haltere a CSO Ovidiu, Eduard Simineanu.

El este foarte mulțumit de rezultatele obținute.

Suntem foarte mulțumiți de rezultate. Antrenamentele le-au priit. Sunt copii buni, motivați care au obiective. Mulțumim Consiliului Local Ovidiu și domnului primar George Scupra pentru sprijinul pe care ni-l acordă”, a mai spus Eduard Simineanu.  

Cei trei sportivi vor participa peste două săptămâni la Campionatul Național de Juniori I – Under 20.

Calendarul competițional se va încheia în luna noiembrie.

Ultima competiție de tineret Under 20-23 și este legată cu o competiție de speranțe olimpice unde sunt în monitorizare copii de la 9 la 12 ani, care urmează să fie selecționați în loturi. Acolo vom duce trei, patru copii și cu cei trei ajunge la șapte sportivi. În luna noiembrie au loc aceste competiții și atunci este închiderea calendarului competițional”, a mai afirmat Eduard Simineanu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*