Restricții de circulație, pe 24 ianuarie, în zona peninsulară a Constanței

Piața Ovidiu. FOTO: Primăria Constanța

Unirea Principatelor Române va fi sărbătorită la Constanța printr-o serie de manifestări care vor avea loc marți, 24 ianuarie, în intervalul orar 09.00 – 12.00, în Piața Ovidiu.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, traficul rutier va fi restricționat în intervalul orar 09.00 – 12.00 în perimetru de siguranţă delimitat de străzile Vasile Canarache, Petru Rareş, Traian, Dimitrie Cantemir, Marcus Aurelius și Revoluţiei din 22 Decembrie 1989.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*