FOTO George Scupra, primarul orașului Ovidiu, exemplu pozitiv la Summit-ul Partidului Popular European: a atras fonduri europene pentru proiecte importante

Primarul orașului Ovidiu, George Scupra a reprezentat zona de Sud Est a României la Summitul Partidului Popular European. FOTO Primăria Ovidiu

Primarul orașului Ovidiu, George Scupra, a participat la Summitul Partidului Popular European de la București ca și reprezentant al zonei Sud Est România. Realizările sale de pe faleza din Ovidiu l-au adus în centrul atenției

Summit-ul Partidului European Popular a avut loc la București în cursul zilei de 16 martie, eveniment la care au participat 4200 de delegați din România dar și reprezentanți ai statelor member UE.

Invitații speciali al evenimentului au fost Manfred Weber – președintele Grupului Popular European, președintele Comitetului European al Regiunilor – Karl-Heinz Lambertz alături de alte personalități marcante ale PPE.

Festivitatea a fost deschisă prin vizita delegației oficiale la standurile fiecărei regiuni din România.

Zona de Sud -Est a României a fost reprezentată la acest eveniment de primarul orașului Ovidiu, George Scupra, care a reprezentat județele Constanța, Tulcea, Brăila, Galați, Vrancea și Buzău.

Celelalte zone geografice ale României au fost reprezentate de:

  • Gheorghe Falcă -primar Arad
  • Ilie Bolojan – primar 0radea
  • Marian Petrache – președinte CJ Ilfov
  • Adrian Vestea – președinte CJ Brașov
  • Adrian Dobre – primar Ploiești
  • Mădălin Teodorescu – primar Balj, președinte Asociația Orașelor din România
  • Gheorghe Flutur – președinte CJ Suceava

Primarul orașului Ovidiu a fost prezentat că model de succes în atragerea fondurilor europene la nivel regional, datorită celor 4 proiecte europene integrate de pe malul lacului Siutghiol în valoare totală de 27.910.584, 81 lei –  Construire Debarcader, Zonă de relaxare și agrement, Parc de recreere și Reconstruirea parțială și punerea în valoare pentru integrarea în circuitul turistic a Castrului Român din orașul Ovidiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*