Pavilionul B2 al ROMEXPO este gazda Cosmetics Beauty Hair

Cosmetics Beauty Hair

Cosmetics Beauty Hair – Expoziția internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură – se desfășoară în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO, în perioada 26 – 29 septembrie.

Evenimentul se adresează atât componentei de business, cât și consumatorilor finali. Astfel, pe perioada manifestării, vizitatorii vor beneficia de prețuri speciale la produsele expuse, dar vor avea și posibilitatea de a încheia parteneriate strategice cu reprezentanții industriei.

Manifestarea ilustrează tendinţele în make-up şi hair styling, prezentate de profesioniştii domeniului, şi implică desfășurarea unor activități conexe dedicate atât specialiștilor din sectorul de beauty, cât și publicului larg: demonstrații de make-up; workshopuri; demonstrații cu tratamente pentru păr; demonstrații de tunsori; prezentări de instrumente pentru frizerie și coafor; concursuri tematice.

De asemenea, Zilele Internaționale ale Frumuseții (ZIF) se sărbătoresc la ROMEXPO, în cadrul Cosmetics Beauty Hair, în perioada 26 – 29 septembrie 2019.

ZIF este un eveniment specializat în masterclass-uri, demonstrații și ateliere gratuite în domeniul beauty, atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori pasionați.

Cosmetics Beauty Hair este lider pe piața evenimentelor de profil din România și reprezintă o referință pentru profesioniștii din industrie. Contactează acum organizatorii și stabilește toate detaliile necesare participării la manifestare.

Program de vizitare:

  • 26 – 28 septembrie 2019: între 10:00 – 18:00;
  • 29 septembrie 2019: între 10:00 – 16:00;

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*