Conceptul Kiss&Go va fi introdus în zona unităților de învățământ din Ovidiu

Conceptul Kiss&Go va fi introdus în zona unităților de învățământ din Ovidiu. FOTO: Primăria Ovidiu

În orașul Ovidiu va fi introdus în perioada imediat următoare, la inițiativa primaruluui George Scupra, conceptul Kiss&Go! Acest proiect își propune o mai bună fluidizare a traficului auto din zona școlilor și o siguranță mai mare pentru copii.

„Vor fi amenajate refugii auto, marcate corespunzător, unde părinții care aduc copiii la școală cu mașina vor parca aproximativ 1 min, timp în care aceștia coboară din mașină pe trotuar și intră în curtea școlii, fără ca părinții să mai fie nevoiți să coboare din mașină și nici să blocheze traficul. Zona va fi dotată cu semne rutiere, camere video și treceri de pietoni”, a precizat edilul..

Primul proiect de acest gen va fi implementat pe strada Primăverii, unde, în vecinătate, există școală, grădiniță și club sportiv. Totodată, se va realiza un scuar pe axul străzii pentru delimitarea benzilor și vor fi plantați copaci.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*