FOTO Florin Neagu continuă în funcţia de viceprimar al comunei Cumpăna

Florin Neagu, reales în funcţia de viceprimar al comunei Cumpăna. FOTO Facebook Mariana Gâju

Prima ședință a noului Consiliu Local Cumpăna a avut loc miercuri, 11 noiembrie, în cadrul căreia Florin Neagu (PSD) a fost reales în funcția de viceprimar al comunei.

Pentru funcția de viceprimar au exista două propuneri, Florin Neagu (PSD) și George Tufă (PNL). În urma votului consilierilor locali, Florin Neagu a fost reales în funcția de viceprimar, primind 12 voturi, în timp ce George Tufă a obținut numai cinci voturi.

„Dragii mei, cu bucurie vă anunț că Florin Neagu, omul care în ultimii patru ani și-a dedicat, la fel ca toți colegii din primărie, timp și pricepere pentru binele fiecărui locuitor și pentru rezolvarea urgentă a problemelor localității, a fost reales viceprimar al localității Cumpăna. Felicitări colegului și omului implicat Florin Neagu pentru continuitate și pentru implicarea și dragostea de care a dat dovadă față de Cumpăna. Mult succes în continuare, tuturor!”, a comentat primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, pe pagina ei de socializare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*