Consilierii locali din Valu lui Traian, convocați, vineri, în ședință ordinară

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

O ședință ordinară a Consiliului Local Valu lui Traian a fost convocată vineri, 16 iulie, pe ordinea de zi aflându-se 12 proiecte de hotărâre.

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, convoacă ședință ordinară a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, în data de 16 iulie, ora 12.00. Aceasta va avea loc în sala de ședințe a Consiliului Local, cu luarea măsurilor de siguranță care se impun situației actuale (purtarea de măști) în contextul epidemiei de coronavirus și pentru prevenirea riscului de răspândire la nivelul comunei Valu lui Traian a infecției cu virusul COVID-19.

Proiectul ordinii de zi este compus din următoarele puncte:

  1. Depunerea jurământului de către doamna Ștefan Simona-Mihaela, validată în funcția de consilier local prin Încheierea Judecătoriei nr. 9.254/01.07.2021.
  2. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Nomenclaturii stradale organizată la nivelul comunei Valu lui Traian, aprobată prin H.C.L. nr.40/14.02.2020, cu modificările și completările ulterioare.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea execuției bugetului local pe trimestrul I, anul 2021.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea RECTIFICARII BUGETULUI LOCAL pe anul 2021, aprobat prin H.C.L. nr.82/ 09.04.2021, cu modificările ulterioare.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea finanțării din bugetul local pe anul 2021, a cheltuielilor ce se vor efectua cu achiziționarea Pachetului de Management Școlar- Catalog electronic, de către Școlile Gimnaziale de pe raza UAT Valu lui Traian.
  6. Proiect de hotărâre pentru îndreptarea erorii materiale înscrisă în anexa nr.2 la H.C.L. nr.143 /04.06.2021 pentru modificarea anexelor: nr.2 (organigrama) și nr.3 (statul de functii) la H.C.L. nr.158/ 23.03.2012 privind aprobarea înființării Societății „Gospodărie Comunală Valu Lui Traian” SRL, cu modificările și completările ulterioare.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării suprafeței lotului nr.182, zona C, situat pe str. Socului nr.8B, teren ce face parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian, concesionat doamnei Dorneanu Andreea-Elena.
  8. Proiect de hotărâre pentru modificarea Regulamentului de vânzare a locuințelor de tip A.N.L., situate pe raza UAT Valu lui Traian, aflate în administrarea Consiliului Local Valu lui Traian, aprobat prin H.C.L. nr.280/ 07.09.2018.
  9. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul privat al comunei Valu lui Traian, pe anul 2021, aprobat prin H.C.L. nr.18/18.01.2021, cu modificările și completările ulterioare.
  10. Proiect de hotărâre privind acordul Consiliului Local pentru ipotecarea construcției realizată terenul, lot 434, zona F, situat în comuna Valu lui Traian, str. Luminii nr.37, atribuit în folosință gratuită, domnului Curcudel Sorin.
  11. Proiect de hotărâre privind alegerea președintelui de ședință al Consiliului Local al Comunei Valu lui Traian, pe perioada august- octombrie 2021.
  12. Proiect de hotărâre pentru modificarea componenței comisiei de specialitate a Consiliului Local Valu lui Traian, pentru administrarea domeniului public și privat, amenajarea teritoriului și urbanism, în mandatul 2020-2021, constituită prin H.C.L. nr.230/02.11.2020.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*