Noutăți în ceea ce privește obținerea permisului de conducere și înmatricularea vehiculelor

Radar de poliție. FOTO opiniatimisoarei.ro
Radar de poliție. FOTO opiniatimisoarei.ro

Reprezentanții MAI au făcut publice o parte dintre modificările care ne fac mai simplă obținerea permisului de conducere și înmatricularea vehiculelor (M. Of 0431 din 12 iunie / OMAI nr. 58):
– programarea candidaţilor se poate efectua, de acum, de către şcolile de conducători auto, prin utilizarea unei aplicaţii informatice puse la dispoziţie gratuit de către D.R.P.C.I.V., pe bază de protocol.

– autorizaţiile pentru circulaţie provizorie se vor acorda pentru o perioadă de maximum 90 zile, renunţându-se la acordarea succesivă de autorizaţii provizorii care nu puteau depăşi 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*