FOTO Echipajul Corvetei 265 – „Contraamiral Horia Măcellariu” s-a întors acasă din Marea Mediterană

Corveta „Contraamiral Horia Măcellariu” (265) s-a întors acasă de la exercițiul din Marea Mediterană. FOTO Navy.ro

Corveta „Contraamiral Horia Măcellariu” (265) a acostat luni, 20 noiembrie, în portul militar Mangalia, după participarea, în perioada 4-20 noiembrie, la un exerciți multinațional.

Tematica excercițiului a fost lupta antisubmarin  – „DOGU AKDENIZ-17“, la acesta participând nave militare din Bulgaria, Marea Britanie, România, Statele Unite ale Americii și Turcia.

Ca partener al grupării navale NATO SNMG-2 (Standing NATO Maritime Group 2), echipajul românesc și-a îndeplinit cu succes misiunile la care a participat în Marea Mediterană de Est și în portul Aksaz din Turcia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*