FOTO VIDEO Accident mortal la Gârliciu. Bărbat strivit de propriul tractor după ce a căzut într-o râpă

Accident de tractor la Gârliciu. FOTO SAJ Constanța
Accident de tractor la Gârliciu. FOTO SAJ Constanța

Un accident mai puțin obișnuit a avut loc luni după amiază pe un câmp din apropierea localității constănțene Gârliciu. Un tractorist a pierit după ce s-a răsturnat cu tot cu utilajul său într-o râpă.

Pompierii militari și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță au fost solicitați să intervină. Echipajele de salvare nu au mai putut însă să facă nimic pentru a-i salva viața bărbatului de 50 ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*