Se circulă în condiții de iarnă în județul Constanța. Nu sunt drumuri blocate

Utilajele de deszăpezire au acționat pentru a menține șoselele practicabile. FOTO RAJDP Constanța

Potrivit reprezentanților RAJDP, în dimineața de 7 ianuarie,  ningea viscolit în tot județul Constanța, dar fără probleme. Nu s-au înregistrat probleme nici pe Drumurile Naționale sau pe Autostrăzi.

Angajații RAJDP Constanța acționează cu utilaje cu lamă și material antiderapant începând cu ora 4.00.

Nu sunt drumuri blocate, dar se circulă în condiții de iarnă. În acest moment acționează 31 utilaje.

În ceea ce privește Drumurile Naționale, reprezentanții DRDP Constanța au precizat că șoselele sunt parțial umed/zapadă, sub 1 centimetru, iar pe Autostrazile A2 si A4 carosabilul este umed.

În intervalul orar 4:00 – 11:00 s-a patrulat și acționat unde a fost cazul:

  • Secția Autostrăzi: s-a patrulat și acționat cu 10 autoutilaje pe : Autostrazile A2 și A4 si s-au răspândit 165 tone sare;
  • Secția Drumuri Naționale: s-a patrulat și acționat cu 35 autoutilaje pe: DN 2A, DN 22A, DN 3, DN 22, DN 22C, DN 3C, DN 38,DN 39,DN 39B,C,D,E și s-au răspândit 221 tone de sare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*