FOTO După ani de pierderi, RAJDP Constanța a reușit să obțină profit

Președintele CJ Constanța, Marius Horia Țuțuianu și Lucian Lungoci, directorul RAJDP Constanța. FOTO CTnews.ro

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, împreună cu administratorul special al RAJDP, Lucian Lungoci a susținut o conferință de presă cu ocazia prezentării Raportului de Activitate pentru anul 2017 al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța.

Cu această ocazie au fost prezentate și obiectivele RAJDP pentru anul 2018. Dacă în anul 2015, RAJDP înregistra o pierdere de aproximativ 16 milioane de lei, la numai un an distanță, Regia a avut un profit de 4,5 milioane de lei. Anul trecut cifra de afaceri a Regiei a fost de aproximativ 57 milioane de lei, iar profitul înregistrat a fost de circa 28 de milioane de lei. Astfel, în 2017, societatea a înregistrat profit pentru al doilea an consecutiv.

“Până în prezent s-au asfaltat 140 de km de drumuri județene. Pentru anul 2018, mi-am propus să refacem și să modernizăm mai multe drumuri județene, pe o distanță de aproximativ 147 de km. De asemenea, căutăm soluțiile optime pentru a crea perdele forestiere, care să protejeze drumurile județene în sezonul rece. Regia în acest moment se află pe un trend ascendent, iar eficientizarea și rentabilizarea în care am crezut încă de la preluarea mandatului este vizibilă mai ales în datele contabile ale societății”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Potrivit conducerii CJC, retehnologizarea și dotarea Regiei cu echipamente și utilaje moderne adaptate cerințelor actuale reprezintă una dintre prioritățile perioadei următoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*