FOTO Constănțenii au pășit în noul an cu multe accidente rutiere

După accident, șoferul a ieșit să se plimbe dezbrăcat complet pe șosea. FOTO Facebook

În primele ore ale noului an, polițiștii constănțeni au înregistrat mai multe accidente rutiere. Din fericire, nu au fost înregistrate victime rănite grav, dar în schimb, pagubele materiale au fost însemnate.

Startul l-a dat în jurul orei 3.20 un bărbat de 28 de ani, care, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, a condus un autoturism pe Bulevardul Mamaia, pe banda numărul 1, din stațiunea Mamaia, dinspre Aqua Magic către hotel Oxford. Când a ajuns în zona Satului de Vacanța, din cauza nepăstrării distanței laterale, a intrat în coliziune cu un autoturism – taxi, condus de un bărbat de 49 ani. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui bărbat de 19 ani, pasager în taxi. Testarea cu aparatul etilotest a șoferului vinovat a arătat o concentrație de 0.87 mg / l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 5.35, o femeie de 28 de ani a condus un autoturism pe strada Ion Ursu din municipiul Constanța, dinspre strada Șoseaua din Vii către strada Vârful cu Dor. Când a ajuns în intersecția cu strada Caraiman nu a respectat semnificația indicatorului de oprire, a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 27 ani pe strada Caraiman, dinspre strada Gheorghe Marinescu către bulevardul Aurel Vlaicu .

În urma impactului, cele două autoturisme au fost proiectate în alte 3 autoturisme parcate. În urma accidentului rezultat vătămarea corporală ușoară a celei de a doua conducătoare auto.

Dimineață, la ora 8.30, un bărbat de 36 de ani a condus un autoturism pe strada Democraţiei din municipiul Constanţa, dinspre strada Vârful cu Dor către strada Comarnic.  Ajungând la intersecţia cu Aleea Piersicului, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers către stânga și a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla staţionat. Acesta, în urma coliziunii a fost proiectat către înainte în gardul unui imobil, unde a fisurat și  o țeavă de gaz.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto. După accident, acesta s-a plimbat dezbrăcat pe stradă. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, rudele acestuia au precizat că în ultima perioadă acesta ar fi dezvoltat probleme psihice. A fost transportat la spital pentru investigații medicale. De asemenea s-a întocmit dosar penal pentru accidentul rutier. Măsurile se vor lua în cursul cercetărilor, după lămurirea situației psihice a bărbatului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*