FOTO Ceremonie de învestire în funcție a prefectului și subprefecților Constanței

Ceremonie de învestire în funcție a prefectului și subprefecților Constanței. FOTO Prefectura Constanța

Astăzi, 04 martie 2021, ora 14.30, în sala  de ședințe a Instituției Prefectului – Județul Constanța, a avut loc în sistem de videoconferință, ceremonia de depunere a jurământului de către Silviu-Iulian Coșa, în funcția publică de prefect al județului Constanța. (detalii aici)

Totodată, Secyl Suliman și Mihai Vîlcuau depus jurământul și au fost învestiți în funcția publică de subprefect.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*