FOTO Casa de Cultură „Elena Bercu” din Saraiu a fost finalizată cu succes. Astăzi a avut loc recepția construcției

Casa de Cultură din Saraiu. FOTO Paul Alexe

Un proiect de suflet al primarului din Saraiu, Dorinela Irimia, reabilitarea și modernizarea căminului cultural din comună și transformarea lui în Casa de Cultură „Elena Bercu”, a fost realizat cu succes, lucrarea fiind recepționată joi, într-un cadru festiv.

„Mulțumim, reprezentanților Companiei Naționale de Investiții pentru susținerea finanțării acestui obiectiv atât de important pentru locuitorii comunei Saraiu. Mulțumim constructorului pentru devotamentul și calitatea construcției acestui obiectiv. Să ne dea bunul Dumnezeu multă sănătate tuturor, să ne putem bucura de această investiție europeană!”, a spus primarul Dorinela Irimia.

Lucrările de reabilitare au demarat în anul 2015 și au avut în vedere atât exteriorul, cât și interiorul clădirii. Proiectul a fost implementat prin Compania Națională de Investiții și a avut o valoare de 3,5 milioane lei.

La parter se află sala de evenimente și spectacole, iar la primul nivel va funcționa biblioteca, dar și o sală de biblionet, dotată cu 27 de calculatoare, unde copii și tinerii comunei vor putea să studieze. La acestea se adaugă terase de acces, sală de spectacol, sala de conferințe, sala de recreere educativă, plus alte birouri care vor sta la dispoziția copiilor și profesorilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*