Olimpiada națională de limbă și literatură turcă, în desfășurare la Constanța

Examen, educatie, elevi

79 de elevi din județele Constanța, Tulcea și din municipiul București, pasionați de limba și literatura turcă își vor etala competențele lingvistice și culturale în cadrul celei de-a XXI-a ediții a Olimpiadei naționale de limbă și literatură turcă, ce se desfășoară la Constanța, în perioada,18-21 aprilie 2017.

Competiția este organizată de Ministerul Educaţiei Naționale, Inspectoratul Școlar Județean Constanța în parteneriat cu Uniunea Democrată Turcă din România și este găzduită de Colegiul Național “Mihai Eminescu” din Constanța.

Astfel, elevii vor susține miercuri, 19 aprilie 2017, în intervalul,11.00-14.00, proba scrisă din cadrul olimpiadei, urmând ca cei mai buni să fie premiați vineri, 21 aprilie 2017, începând cu ora 11.00 (Sala “Remus Opreanu”).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*