FOTO Autoturisme sparte și vandalizate pe Aleea Hortensiei din Constanța

Autoturisme sparte și vandalizate pe Aleea Hortensiei din Constanța. FOTO CTnews.ro
Autoturisme sparte și vandalizate pe Aleea Hortensiei din Constanța. FOTO CTnews.ro

Mai multe autoturisme au fost sparte, în cursul nopții trecute, pe Aleea Hortensiei din Constanța de autori rămași, deocamdată necunoscuți.

Potrivit polițiștilor constănțeni, în total au fost sparte trei automobile, toate parcate pe Aleea Hortensiei. Hoți au intrat în autoturisme după ce au spart geamurile laterale, dar au găsit bunuri de furat doar într-unul dintre acestea. Ei au sustras din mașina respectivă două bormașini și un portofel în care se aflau, conform proprietarului, 10 euro și carduri bancare.

Polițiștii constănțeni continuă cercetările pentru prinderea autorilor, fiind deschis un dosar penal pentru distrugere și furt calificat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*