Dosar penal deschis de polițiștii constănțeni după ce o persoană a avariat mai multe autoturisme cu un pistol cu bile

Pistolul de airsoft. FOTO cu rol ilustrativ, CTnews.ro

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală după ce o persoană rămasă deocamdată necunoscută a avariat mai multe autoturisme trăgând cu un pistol cu bile.

Astfel, potrivit IPJ Constanța, în cursul zilei de luni, 22 noiembrie, în jurul orei 22.30, polițiștii Secției 5 au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi tras cu un pistol de tip airsoft, pe Aleea Albatrosului din municipiul Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate mai multe autoturisme avariate, precum și geamul unui imobil.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind continuate în vederea identificării persoanelor implicate, a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*