Un bărbat de 60 de ani a fost reținut de polițiști după ce a dat foc unei case din Constanța

Locuința căreia bărbatul prins de polițiști i-a dat foc

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost reținut de polițiști, după ce la sfârșitul anului trecut a incendiat o locuință din municipiul Constanța. El va fi prezentat instanței cu propunere  de arestare preventivă.

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din Constanța, bănuit de comiterea unei infracțiuni de distrugere.

Astfel, la data de 29 decembrie 2018, în jurul orei 14.15, bărbatul respectiv ar fi provocat distrugerea unui imobil din municipiul Constanța, prin incendiere. Casa îi aparține unui bărbat, în vârstă de 63 de ani. Prejudiciul cauzat în acest caz a fost de aproximativ 1000 de lei.

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat faptul că, la locuința respectivă, ușa principală de acces, precum și alte două uși ale unor anexe din locuință (bucătărie și magazie), prezintă degradări.

De asemenea, în curtea imobilului a fost descoperit un recipient din plastic gol, cu miros de combustibil tip benzină.

Bărbatul de 60 de ani a locuit și el o perioadă în casa respectivă până când a fost dat afară. El a fost nemulțumit de faptul că proprietarul nu le-a evacuat și pe celelalte persoane care locuiau acolo și din acest motiv a dat foc locuinței.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbat pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore și l-au introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, iar la data de 18 ianuarie îl vor prezenta instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările în acest caz continuă sub aspectul infracţiunii de distrugere, fapta fiind pedepsită cu închisoarea pe o perioadă între 2 și 7 ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*