FOTO Au început lucrările pentru construcția noului bloc ANL din Cumpăna

Au început lucrările pentru construcția noului bloc ANL din Cumpăna
Au început lucrările pentru construcția noului bloc ANL din Cumpăna

În comuna Cumpăna au demarat, joi, lucrările de execuție la obiectivul de investiții „Locuințe pentru tineri destinate închirierii P+3E+M – 64 UL”, patru tronsoane. Acesta este situat pe strada Vasile Pârvan, nr.1E, iar durata de execuție este de 24 de luni.

La inaugurarea lucrărilor, alături de primarul comunei Cumpăna – Mariana Gâju, au fost prezenți, din partea Agenției Naționale de Locuințe – directorul general ANL – Adrian Chițescu, directorul Direcției Construcții Locuințe – Ioana Simion, și directorul Direcției Regionale – Lucian Scarlat, Ionuț Nica (proiectant), director Structuri SRL, și Călin Nica (constructor), director Blue Konnyk.

Programul de construcții de locuințe pentru tineri destinate închirierii este derulat prin Agenția Națională pentru Locuințe București.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*