CT BUS anunță mutarea temporară a stației „Policlinica 2″ din cauza lucrărilor de resistematizare rutieră

CT BUS anunță că, începând de vineri, 26 mai, stația „Policlinica 2″ va fi temporar mutată. Modificarea a fost impusă de lucrările de resistematizare rutieră desfășurate în zonă.

În urma acestui schimbare, autobuzele liniilor 100M, 100C și E1 (traseu școlar), care circulă pe sensul către gara CFR, vor opri după intersecție.

Această schimbare temporară este necesară pentru a permite finalizarea lucrărilor de resistematizare rutieră, iar CT BUS își exprimă recunoștința față de pasageri pentru înțelegere și colaborare în această perioadă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*