Bulevardul Alexandru Lăpușneanu intră în etapa de asfaltare între Trocadero și Casa de Cultură

Se asfaltează carosabilul pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, între Trocadero și Casa de Cultură. FOTO: Primăria Constanța

Bulevardul Alexandru Lăpușneanu se pregătește să primească un nou strat de uzură, în cadrul lucrărilor de modernizare și reabilitare demarate de echipele specializate.

Potrivit Primăriei Constanța, lucrările de asfaltare vor demara miercuri, 23 august, la primele ore ale dimineții, pe tronsonul cuprins între Trocadero și Casa de Cultură.

Această etapă crucială a lucrărilor va fi gestionată în mod treptat, cu aplicarea unor restricții de trafic pe fiecare sens de mers, pe o porțiune de aproximativ 500 de metri. Conducătorii auto sunt rugați să fie conștienți de aceste restricții și să se conformeze semnalizărilor rutiere pentru a asigura un flux corespunzător în zonă.

Prima zi de lucru se va concentra pe segmentul cuprins între Trocadero și strada Nicolae Iorga, în timp ce restul traseului va urma să fie acoperit în perioada următoare. Cu toate că lucrările pot genera temporar inconveniențe în trafic, autoritățile reamintesc importanța respectării regulilor de circulație și a indicațiilor semnalizării rutiere în apropierea zonelor de lucru.

În scopul garantării securității rutiere, se face un apel special către șoferi de a manifesta atenție sporită în zona de intervenție și de a evita depășirile neregulamentare sau manevrele riscante.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*