Din cauza unei avarii, RAJA oprește furnizarea de apă în Poarta Albă, Nazarcea, Murfatlar și Galeșu

Se oprește apa!
Se oprește apa. FOTO Arhivă

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de aducțiune din orașul Murfatlar, RAJA SA sistează furnizarea apei potabile, de joi, 02 iunie, ora 22.00, până vineri, 03 iunie, ora 06.00.

În acest timp vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile: Poarta Albă, Nazarcea, Murfatlar și Galeșu.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ”, au transmis reprezentanții societății.

Aceștia precizează că, având în vedere diametrul conductei, debitul mare de apă și lungimea rețelei, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv în fiecare localitate afectată.

Totodată, îi roagă utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*