FOTO Ansamblurile de folclor de copii din Cumpăna au obținut Trofeul festivalului „Dobroge, mândră grădină”

Copii din Cumpăna și-au adjudecat multe din premiile Festivalului

În perioada 29 august – 03 septembrie 2017, pe litoralul românesc s-a desfăşurat Festivalul Internațional de Folclor pentru Copii şi Tineret, „Dobroge, mândră grădină”, la care au participat ansambluri şi solişti vocali, peste 800 de tineri din Grecia, Republica Moldova şi România.

Ansamblurile comunei Cumpăna,” Boboceii” si “Mugurașii Cumpenei” conduse de către maestru coregraf Constantin Olteanu au obținut Trofeul festivalului!!
Tot în cadrul acestui festival solistele Luzinschi Bianca Ștefania și Iordan Elena au obținut premiul III.

Juriul Festivalului „Dobroge, mândră grădină” a fost alcătuit din producători ai emisiunilor TVR, reprezentanți ai Radio România, profesor-doctor Maria Tănase Marin şi renumiți maeştri-coregrafi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*