Lansare de carte „Culise și galanterii – Doors Club Style” de Amelia Stănescu

Amelia Stănescu vă propune o discuție liberă și neconvențională despre artiștii care au urcat pe scena clubului Doors.

Duminică, 11 februarie, de la ora 18:00, Amelia Stănescu vă propune o discuție liberă și neconvențională despre artiștii care au urcat pe scena clubului Doors.

Povești de viață și întâmplări de culise. Motivul principal este lansarea volumului „Culise și galanterii – Doors Club Style”, Editura Zona Publishers, Iași, 2018.

Portrete/ Interviuri/ Întâlniri/ Testimoniale – o carte cu și despre artiștii care au concertat la Doors Club Constanța sau pe scenele celor două festivaluri de la White Horse, Costinești (Out Of Doors Fest sau Folk Fest Remember Costinești). Provocări, emoții, poezie, spirit, agițatie, atmosferă boemă.

Invitați ai serii și personaje tomitane ale cărții: Aida Tavitian, Daniel Iancu și Walter Ghicolescu.

Lansarea de carte este urmată de concertul Walter Ghicolescu (ora 19:30).

Info și rezervări la tel.: 0763661622 sau pe www.doorsclub.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*