FOTO Comuna Cumpăna s-a alăturat campaniei „Let’s Do It, Romania!”

Comuna Cumpăna s-a alăturat campaniei „Let’s Do It, Romania!”. FOTO Primăria Cumpăna

Ca de fiecare dată, Primăria comunei Cumpăna, în colaborare cu Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” și sprijiniți de societatea de Salubrizare și Gospodărire Comunală din localitate au participat sâmbătă, 17 septembrie, la Ziua de Curățenie Naţională – „Let’s Do It, Romania!”.

Cei peste 50 de voluntari au colectat, în cadrul acestei activități, aproximativ 1.500 de kilograme de deșeuri (400 kg reciclabile și 1.100 kg alte tipuri de deșeuri) de pe teritoriul administrativ al comunei.

Acest proiect are ca scop, pe lângă curățarea arealelor naturale cu ajutorul voluntarilor, să îi responsabilizeze pe cetățeni și să devină conștienți de impactul pe care îl au aceste acțiuni asupra mediului pe termen lung.

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, le mulțumește elevilor Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” și tuturor voluntarilor care au participat la această acțiune menită să protejeze mediul înconjurător.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*