FOTO Angajații Polaris și asistații sociali ai Primăriei Constanța au igienizat platformele de colectare a deșeurilor menajere și vecinătatea acestora

Platformele de colectare a deșeurilor au fost curățate și spălate. FOTO Primăria Constanța

Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul de Igienă Publică și de salubrizare a orașului, Polaris M Holding,  continuă acțiunile de curățenie a orașului.

Persoanele asistate social de pe raza municipiului Constanța, dar și persoanele care prestează muncă în folosul comunității au igienizat ieri spațiul public din zona Cireșica, locul de joacă și străzile adiacente Liceului teoretic „George Călinescu“ până în bulevardul Alexandru Lăpușneanu. De asemenea, au fost spălate, igienizate, deratizate și dezinfectate platformele supraterane de deșeuri din aceeași zonă.

Având în vedere numărul mare de gunoaie care sunt strânse de pe domeniul public, încurajăm constănțenii să depună deșeurile în locurile special amenajate, iar cei care observă persoane ce aruncă gunoaiele la întâmplare să apeleze cu încredere Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon: 0241484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*