Eveniment de promovare a cititului în rândul copiilor, organizat de Biblioteca municipală Medgidia de Ziua Națională a Lecturii

Eveniment de promovare a cititului în rândul copiilor, organizat de Biblioteca municipala Medgidia

Ziua Naţională a Lecturii este un eveniment de promovare și încurajare a lecturii și un bun prilej de a aduce împreună pe cei care iubesc cărțile și de a cultiva dragostea pentru lectură celor ce încă nu au descoperit puterea cititului.

Biblioteca municipala Medgidia, în parteneriat cu Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși”, Școala Gimnazială „Lucian Grigorescu” și Grădinița cu Program Prelungit „Lucian Grigorescu” au organizat evenimentul „Scriitori în dialog despre lectură”.

Copiii  s-au bucurat de prezenta scriitorilor: profesor Petcu Abdulea, Alec Blenche și Diana-Georgiana Dogaru.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*