FOTO Accident rutier în lanț în fața sediului Poliției Rutiere Constanța. Patru persoane au fost rănite

Patru persoane au fost rănite în urma accidentului din fața Poliției Rutiere. FOTO IPJ Constanța

O coliziune în lanț între trei autoturisme pe bulevardul IC Brătianu, în fața sediului Poliției Rutiere s-a soldat cu patru victime.

Din primele date, accidentul rutier a avut loc pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță în mers, 3 autoturisme implicate și patru persoane rănite ușor.

Unul dintre autoturisme ar fi oprit la marcajul pietonal, moment în care a fost proiectat pe sensul opus de către un alt auto, care se deplasa în spatele acestuia.

Din accident, potrivit reprezentanților SAJ Constanța, au rezultat patru victime: doi copii de 12 și 19 ani cu traumatism cranio- cerebral și femei cu traumatism toracic.Toți au fost transportați la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*