Razii ale polițiștilor constănțeni în zona municipiului Medgidia și a localităților Agigea, Cumpăna și Valu lui Traian

Două acțiuni au fost organizate de către polițiștii constănțeni pe raza județului Constanța pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii publice.

Prima acțiune a avut loc în noaptea de 7 spre 8 februarie, în intervalul orar 20:00 – 2:00, fiind făcută de către polițiști ai Poliției municipiului Medgidia, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. În urma activităților, polițiștii au constatat o infracțiune la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fiind controlate 73 de autoturisme și legitimate peste 80 de persoane.

De asemenea, polițiștii au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.510 lei, dintre care 6 pentru încălcarea unor norme la regimul circulaţiei și 4 pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

În noaptea de 8-9 februarie, în intervalul orar 20:00 – 02:00, au desfășurat o acțiune pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii publice polițiști ai Secției 1 Rurală Constanța. În acest context, polițiștii au controlat 40 de autoturisme și legitimat 48 de persoane.

De asemenea, au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 860 de lei, dintre care 3 pentru încălcarea unor norme la regimul circulaţiei și 2 pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*