FOTO Polițiștii au confiscat bunuri de 300.000 lei în urma unor percheziții la un grup de braconieri

În urma perchezițiilor, anchetatorii au găsit mai multe bunuri furate. FOTO IPJ Constanța

Poliţiştii de la Transporturi au efectuat patru percheziții domiciliare, pe raza județului Constanța, la persoane bănuite de furt și braconaj piscicol. În urma perchezițiilor, au fost confiscate mai multe bunuri cu o valoare de aproximativ 300.000 de lei.

La data de 1 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi au efectuat 4 percheziții domiciliare la locuințele a 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 42 și 43 de ani, de pe raza județului Constanța, bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni de furt și braconaj piscicol.

În urma perchezițiilor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri, precum un tractor, o remorcă auto, un autoturism, 4 motocositoare, 3 motoscutere, un ATV, două biciclete, 5 motoferăstrae, 19 cartușe de vânătoare , 8 unelte de pescuit tip plasă monofilament, în lungime de aproximativ 750 de metri și mai multe harnașamente, în valoare totală de 298.500 de lei.

Polițiștii constănțeni au reținut doi bărbați, pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, introducându-i în C.R.A.P. al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca la data de 2 februarie a.c., să fie prezentați Judecătoriei Hârșova cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a fost sprijinită de poliţişti ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J. Constanța și jandarmi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*