FOTO O gravidă în 8 luni a fost rănită în urma unui accident rutier în apropiere de Castelu

Mașina scăpată de sub control s-a izbit de un copac. FOTO ISU Dobrogea

Un autoturism în care se afla și o gravidă însărcinată în luna a 8-a a fost scăpat de sub control și a ieșit în afara părții carosabile, in apropiere de localitatea Castelu.

Accidentul a avut loc în jurul orei 13.00, p poewe DN 22C pe sensul Medgidia – Constanța, când, un autoturism Skoda Octavia a scăpat de sub controlul șoferului și s-a izbit de un pom din afara părții carosabile. Impactul a avut loc pe partea dreaptă, cea a pasagerului, care era o tânără de 23 de ani, însărcinată în 8i luni. În urma accidentului, aceasta a rămas încarcerată.

La fața locului a fost trimis un echipaj ISU Dobrogeacu modul de descarcerare, un echipaj SMURD de la Medgidia, elicopterul SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.

De la fața locului au fost preluate, potrivit reprezentanților SAJ Constanța, două victime:

  • o gravidă luna 8, cu traumatism cranio-cerebral, confuza preluata de elicopterul SMURD
  • un pacient, soțul, traumatism cranio-cerebral, conștient preluat de un echipaj SAJ.

Ambii pacienți au fost transportați la Spitalul Județean Constanța pentru investigații medicale suplimentare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*