Incendiu puternic în curtea unei societăți comerciale din Cumpăna

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în curtea unei societăți comerciale din Cumpăna, de pe strada Tractorului, la nr. 3, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la mai multe autotiruri. La fața locului au fost trimise 2 autospeciale cu spumă și apă la Detașamentul Port și un echipaj SMURD:

Știre în curs de actualizare

UPDATE h 10.45

Echipajele de pompieri ajunse la fața locului au constatat că de fapt incendiul nu este atât de puternic precum a fost anunțat la 112.  De fapt ardea o baracă în jurul căreia erau mai multe utilaje, fiind afectată ușor și remorca unui TIR. Incendiul este localizat și lucrează pentru lichidare fără a exista pericolul de extindere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*