FOTO Accident grav în apropiere de Movilița în care a fost implicat și un camion al MAPN

Camionul și autoturismul au ieșit de pe carosabil. FOTO SAJ Constanța

O conducătoare auto care s-a hazardat într-o depășire pe care nu avea timp să o efectueze a ajuns cu mașina într-un copac de pe marginea drumului. Și camionul armatei pe care încerca să îl depășească a ajuns pe câmp după ce l-a acroșat în timpul manevrei.

Potrivit anchetatorilor din cadrul IPJ Constanța, în cursul după amiezii de 6 septembrie, o femeie în vârstă de 33 de ani a condus un autoturism marca Mercedes, pe DJ 38, dinspre Movilița către Topraisar, unde a efectuat depășirea unui autocamion. În timpul efectuării manevrei, a văzut că din sens opus vine un alt camion și a tras dreapta de volan, obligându-l pe și pe militarul de la volanul mașinii armatei să facă același lucru. În timp ce aceasta a ajuns în porumb, mașina condusă de femeie s-a izbit de un pom.

În urma impactului, conducătoarea auto a rămas încarcerată între resturile mașinii, fiind necesară intervenția unui echipaj de Descarcerare a ISU Dobrogea, elicopterul SMURD și alte echipaje medicale și ale poliției.

Cadrele medicale au găsit la locul solicitarii:

  • o pacientă cu traumatism cranio – cerebral.
  • o pacientă cu traumatism cranio – cerebral și de membru inferior
  • un pacient de 9 ani cu traumatism cranio – cerebral
  • un pacient de 11 ani cu traumatism carnio – cerbral și de membru superior

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*