Accident rutier pe Varianta Ovidiu. Două persoane au fost rănite

Accident rutier pe Șoseaua Ovidiu. FOTO ISU Constanța

Un accident rutier a avut loc astăzi dimineață, pe Varianta Ovidiu, iar două persoane au fost rănite.

Potrivit ISU Constanța, pompierii au fost solicitați să intervină la un accident rutier care a avut loc pe Varianta Ovidiu și în care au fost implicate două autoturisme. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu apă și spumă, un echipaj SMURD B2 și o ambulanță SAJ.

În accident au fost răniți un bărbat de 48 de ani și o femeie de 50 de ani. Victimele au fost transportate la spital, fiind conștiente și cooperante.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*