VIDEO Misiune contracronometru a pompierilor constănțeni pentru salvarea a două persoane surprinse de un mal de pământ, în Castelu. UPDATE: Una dintre victime, declarată decedată

Misiune contracronometru a pompierilor constănțeni pentru salvarea a două persoane surprinse de un mal de pământ, în Castelu

O intervenție contracronometru a pompierilor de constănțeni, pentru salvarea a două persoane surprinse de un mal de pământ, are loc la această oră în comuna Castelu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului, în condiții extreme, pompierii salvatori intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de descarcerare, o ambulanță SMURD, o ambulanță de terapie intensivă mobilă și un container multirisc.

Potrivit primelor informații, una dintre victime este acoperită în totalitate de pământ, însă cea de a doua  este conștientă și cooperantă. Echipajele de la fata locului țin permanent legătura cu acesta și îi administrează oxigen.

Misiunea este în dinamică.

UPDATE

Din păcate, una dintre victime a fost declarata decedată de către medicul de pe ambulanța SMURD.

„Încă se lucrează pentru extragerea celei de-a doua victime. Starea ei este aceeași, conștientă, cooperanta, are administrat oxigen. Se lucrează la extragerea ei”, au transmis reprezentanții ISU Constanța.

UPDATE 2

Victima conștienta a fost dezgropată și a fost preluată de un echipaj SMURD pentru a fi transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Bărbatul care a decedat avea 34 de ani, era divorțat și avea în grijă două fete minore. Bărbatul care a fost salvat de pompieri are 38 de ani și cinci copii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*